11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProiectul care oferă angajatorilor posibilitatea să mărească tichetul de masă până la 15 lei - adoptat de Camera Deputaţilor

Proiectul care oferă angajatorilor posibilitatea să mărească tichetul de masă până la 15 lei – adoptat de Camera Deputaţilor

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi cu 250 de voturi „pentru” şi două abţineri proiectul de lege care oferă angajatorilor posibilitatea să mărească valoarea tichetului de masă până la 15 lei, informează HotNews.

„Este iniţiativa unor colegi prin care se propunea, iniţial, posibilitatea de a se mari până la 13 lei valoarea tichetului de masă, rămânând valoarea actuală în vigoare şi doar posibilităţile angajatorului de a mari aceste tichete. În comisie am adoptat un amendament al doamnei Andreea Paul care a crescut valoarea de la 13 la 15 lei. Sper că toţi angajaţii care beneficiază de acest tip de stimulente să poată beneficia de o valoare mai mare, cât mai curând, dacă va trece şi de plen”, a declarat la dezbaterea proiectului în Comisia pentru muncă preşedintele acesteia, Adrian Solomon.

El a adăugat că, potrivit acestui proiect, angajatorul decide dacă poate să păstreze valoarea actuală a tichetului de masă sau dacă o măreşte la 11, 13 până la 15 lei.

Camera Deputaţilor este for decizional pentru acest proiect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS