14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu puternic la un restaurant din Caraş Severin care găzduieşte un festival celebru de jazz

Incendiu puternic la un restaurant din Caraş Severin care găzduieşte un festival celebru de jazz

Un incendiu a izbucnit, marţi, la un complex turistic din judeţul Caraş-Severin unde, în fiecare vară, este organizat Festivalul de Jazz de la Gărâna, clădirea fiind distrusă de flăcări, informează Mediafax.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin transmite că pompierii militari s-au deplasat de urgenţă, în jurul orei 14.00, în Poiana Lupului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la restaurantul unui complex turistic unde are loc Festivalul de Jazz de la Gărâna, în fiecare vară.

„Echipajele de pompieri militari şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Brebu Nou şi Văliug intervin pentru stingerea incendiului care se manifestă generalizat şi violent la întreaga construcţie”, transmite ISU Caraş-Severin pentru sursa citată.

Din cauza materialelor şi elementelor de construcţie din lemn, care au favorizat arderea intensă, focul nu a fost stins nici până la ora 18.00, restaurantul fiind afectat în proporţie de 80%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS