12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIPJ Dolj scoate la concurs 26 de posturi de agenți

IPJ Dolj scoate la concurs 26 de posturi de agenți

Inspectoratul de Poliție Județean(IPJ) Dolj anunță scoaterea la concurs a 26 posturi de vacante de agenți, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Toate posturile scoase la concurs sunt în specialitatea ordine publică, fiind prevăzute în cadrul posturilor de poliție comunale sau polițiilor comunale, după caz, din județul Dolj. De asemenea, se organizeaza concurs si pentru un post de ofiter si un post de agent prin reincadrare ca politist.

Ca element de noutate față de recrutările din vară vă anunțam faptul că Secția Regională de Poliție Transporturi Craiova organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de agent de poliție prin încadrare directă, cu recratare din sursă externă. De asemenea, Poliția Transporturi organizează un concurs și pentru ocuparea unui post de ofiter de poliție prin reîncadrare. Persoanele care doresc să se înscrie la concurs sunt așteptate, începând de luni, 03 octombrie, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, din Craiova, Strada Vulturi, Nr. 9.
Mai multe informații și documentele necesare înscrierii se găsesc pe pagina poliției doljene – https://dj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS