6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePe 20 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Pe 20 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează în data de 20 octombrie 2016 Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Acţiunea se va desfăşura începând cu ora 09.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare a forţei de muncă disponibile în rândul absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă. Angajatorii participanţi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi vor avea prilejul să îsi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante  şi sunt interesaţi să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi pot depune situaţia  privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A sau le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: [email protected] , cât si pe fax (0351/401.557).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS