6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSTS - în cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

STS – în cazul Ioan Gyuri Pascu: Au fost efectuate trei apeluri la 112

Soția actorului Ioan Gyuri Pascu a apelat, în dimineața zilei de 26 septembrie, de trei ori numărul unic de urgență 112, au precizat vineri pentru Agerpres reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS).

„În urma căutărilor efectuate în baza de date a Centrului Unic pentru Apeluri de Urgență 112 București, au fost identificate trei apeluri referitoare la evenimentul descris de dumneavoastră și petrecut în data de 26 septembrie anul curent, la orele 3,23, 4,42 și 4,53”, se arată într-un răspuns oficial al STS.

Potrivit sursei citate, persoana care a efectuat primul apel a anunțat o urgență medicală, motiv pentru care acesta a fost transferat Dispeceratului de Urgență al Serviciului de Ambulanță București — Ilfov.

„Apelanta a revenit precizând că, deși la adresă a fost un echipaj de ambulanță, nu știe ce are pacientul, motiv pentru care apelul a fost transferat imediat către același dispecerat. La ultimul apel s-a anunțat că starea pacientului s-a agravat, cazul intrând în zona de competență a ISU — SMURD către care a fost direcționat”, au explicat reprezentanții STS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS