6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞeful Corpului de control al premierului nu mai demisionează

Şeful Corpului de control al premierului nu mai demisionează

Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control al prim-ministrului, decizia fiind luată în urma unei discuții între acesta și premierul Dacian Cioloș, a anunțat, luni, purtătorul de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, citat de Agerpres.

„Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control. Premierul a avut o discuție cu Valentin Mircea și au convenit ca până la finalul acestui mandat șeful Corpului de control să rămână în funcția pe care o deține”, a spus Iolu.

Precizările au fost făcute după ce au apărut informații că Valentin Mircea ar urma să părăsească funcția de șef al Corpului de control al premierului.

La rândul său, Valentin Mircea a arătat luni pe Facebook că i-a solicitat lui Dacian Cioloș să fie eliberat din funcție, odată cu reorganizarea Corpului de control al prim-ministrului în Inspecția Generală a Guvernului, dar nu mai târziu de finalul lunii octombrie, însă premierul l-a rugat să rămână până la finalizarea mandatului actualului Executiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS