14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞaisprezece imigranţi clandestini de la bordul unui camion cu şofer român, reţinuţi în Anglia

Şaisprezece imigranţi clandestini de la bordul unui camion cu şofer român, reţinuţi în Anglia

Poliţia din Anglia a reţinut joi după-amiază 16 imigranţi clandestini care se aflau la bordul unui camion condus de un român şi care, potrivit unor informaţii, şi-ar fi început călătoria din România, relatează The Telegraph, citat de Mediafax.

Vehiculul a fost oprit pe autostradă ieri după-amiază, cu puţin înainte de ora locală 15.00, în comitatul englez Bedfordshire. Persoanele au fost reţinute după ce poliţia a primit informaţii că mai mulţi imigranţi călătoresc la bordul unui camion pe autostrada M1.

„Am fost chemaţi în jur de ora 2.55 p.m. de către către poliţia din Hertfordshire după ce aceasta a primit informaţii că mai mulţi imigranţi se află într-un camion care se îndreaptă spre Bedfordshire (…)”, potrivit poliţiei.

„Mai mulţi ofiţeri au reţinut 16 persoane după ce camionul a fost oprit înainte de joncţiunea 11”, a mai comunicat poliţia din Bedfordshire.

Potrivit unor informaţii, este posibil ca acest camion să-şi fi început călătoria din România. Vehiculul se îndrepta spre nord dinspre comitatul englez Essex. „Şoferul este român, deci este posibil ca cei de la bord să fi venit din România”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru BBC.

Un elicopter al poliţiei au fost trimis pentru a survola zona în căutarea altor imigranţi clandestini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS