5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis a pedalat pentru a susține campania "Pedalăm pentru Invictus 2017"

Iohannis a pedalat pentru a susține campania „Pedalăm pentru Invictus 2017”

Președintele Klaus Iohannis a mers, astăzi, pe bicicletă pentru a susține campania „Pedalăm pentru Invictus 2017″, arătând că unul dintre motivele pentru care a participat la eveniment este că ”ține la militarii români”.
El a precizat că sunt mai multe motive pentru care a ales să participe la această campanie, printre care și faptul că ține la militarii români, dar și pentru că este de părere că în România este nevoie să se facă mai mult sport.
În opinia sa, este nevoie de mai mult sport în România. „Am pedalat, am mers cu bicicleta. Eu cred că este un lucru foarte bun, foarte sănătos și în România avem nevoie de mai mult sport, de mai multă mișcare sportivă de masă și de mai mulți sportivi de performanță”, a arătat Iohannis.
Președintele Iohannis a primit din partea organizatorilor o brățară și un tricou, iar la final a semnat pe o bicicletă care va fi donată pentru această campanie.
Campania „Pedalăm pentru Invictus 2017” a fost demarată de Asociația Povestașii și Invictus România. Scopul campaniei este strângerea de fonduri pentru a-i sprijini pe militarii români răniți în teatrele de operații din Afganistan să participe la Jocurile Mondiale Paralimpice — Invictus Games 2017, care vor avea loc la Toronto, în Canada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS