11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDacian Cioloș: ”Puteți refuza să dați copie legalizată la școală. Trimiteți-i la ministru pe cei care vă cer asta ”

Dacian Cioloș: ”Puteți refuza să dați copie legalizată la școală. Trimiteți-i la ministru pe cei care vă cer asta ”

Dacian Cioloș (Foto: Hotnews.ro)
Premierul Dacian Cioloș (Foto: Hotnews.ro)

Procedurile privind utilizarea copiilor legalizate la notar s-au schimbat. Părinții cărora li se cer copii legalizate la școli pot refuza acest lucru, a afirmat sâmbătă premierul Dacian Cioloș, într-un comentariu pe Facebook, conform Hotnews.ro.

„Ministrul a dat deja un Ordin pentru schimbarea procedurii. Puteti refuza sa dati copie legalizata si sa-i trimiteti pe cei care va cer asta la ministru. Din pacate, reflexele proaste se schimba mai lent decat deciziile”, a raspuns Ciolos unui comentariu in care se reclama faptul ca in scoli se cer copii legalizate dupa documente, scrie Agerpres.

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a aprobat la inceputul lunii august un ordin care prevede ca in cadrul institutiilor din sistemul de invatamant sunt acceptate in relatia cu cetatenii documentele conform cu originalul, in locul celor autentificate notarială, scrie Hotnews.ro.

Premierul Dacian Ciolos a mai spus sambata ca nu pleaca inapoi la Bruxelles sau in alta parte pentru ca mai are „treaba aici”, el raspunzand astfel unui internaut care a comentat pe pagina sa de Facebook si i-a cerut sa plece de la guvern, scrie Mediafax. „Mergeti inapoi la Bruxelles!” i-a scris internautul, comentand la o postare a premierului despre pachetul legislativ de reducere a birocratiei. „Nicio grija, nu merg nicaieri. Mai am treaba aici”, i-a raspuns premierul Dacian Cioloș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS