8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDan Adamescu a fost internat de urgenţă într-un spital civil după ce starea de sănătate i s-a agravat

Dan Adamescu a fost internat de urgenţă într-un spital civil după ce starea de sănătate i s-a agravat

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost internat de urgenţă într-un spital civil după ce starea de sănătate i s-a agravat, acesta fiind condamnat la sfârşitul lunii mai la patru ani şi patru luni de închisoare, potrivit Mediafax.

Conform unor surse, omul de afaceri avea probleme de sănătate înainte de a fi încarcerat, starea lui de sănătate agravându-se, lucru ce a determinat internarea lui Dan Adamescu într-un spital civil.

Omul de afaceri Dan Adamescu a fost condamnat definitiv la sfârşitul lunii mai la patru ani şi patru luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că a intervenit la judecători în dosare de insolvenţă, alături de el fiind condamnaţi şi patru magistraţi la pedepse cuprinse între 3,4 ani şi 12 ani şi două luni. Dan Adamescu este acuzat că le-a dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa, pentru ca aceştia să dispună soluţii favorabile în două dosare de insolvenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS