21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVictor Ponta, o nouă vizită la Poliţie

Victor Ponta, o nouă vizită la Poliţie

Victor Ponta și-a început săptămâna cu o vizită la secția de 6 a Poliției Capitalei, informează evz.ro. Deși a sperat că va scăpa de controlul judiciar, fostul premier a obţinut doar jumătate din ce a cerut. Poate să vorbească cu presa, poate să plece din țară fără acordul DNA, dar nu scapă de vizitele la Poliţie.

Judecătorii au modificat măsura controlului judiciar impusă de DNA. Astfel, fostul premier Victor Ponta va putea comenta în spaţiul public noile acuzaţii ce îi sunt aduse în dosarul „Tony Blair”. Mai mult, el va putea să părăseacă şi ţara.

În schimb, Ponta trebuie să se prezinte în continuare, după un program, la Secţia 6 de poliţie din Capitală şi să nu ia legătura cu ceilalţi audiaţi în dosar, printre care şi Sebastian Ghiţă.

Victor Ponta este acuzat de folosirea influenţei politice şi complicitate la spălare de bani. Potrivit anchetatorilor, în 2012, pe când era şef al PSD, Ponta l-ar fi înscris pe Ghiţă pe listele parlamentare într-un colegiu eligibil. În schimb, Sebastian Ghiţă ar fi investit 220.000 de euro în venirea lui Tony Blair în România, lucru care i-ar fi adus capital electoral lui Ponta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS