15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Sănătăţii se mai gândeşte dacă va intra sau nu în politică

Ministrul Sănătăţii se mai gândeşte dacă va intra sau nu în politică

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a admis că a primit oferte din partea mai multor formaţiuni politice de a intra în politică. Potrivit agenţiei Mediafax, el a precizat că „are foarte multă treabă” la Ministerul Sănătăţii momentan, declarând că se va gândi dacă va intra sau nu în politică.

„Am foarte multă treabă la Ministerul Sănătăţii în acest moment. Nu o să neg că au existat oferte. Realitatea este că am foarte multe de făcut în momentul acesta la Ministerul Sănătăţii şi de asemenea timpul care îmi rămâne după birou nu mi-a permis să iau o decizie încă, dacă vreau să mă gândesc serios la asta sau nu. Pentru noi, cetăţeni ai acestei ţări, cred că ar fi bine ca tineri care nu au fost implicaţi până acum în politică să intre în politică. Pe de altă parte, pentru fiecare trebuie să fie o decizie personală. Orice tânăr căruia i se face o astfel de ofertă trebuie să se simtă în primul rând onorat şi apoi trebuie să îşi cântărească foarte bine alternativele. Eu mă simt onorat, în această fază sunt. Dincolo de asta, o să mă mai gândesc”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la Antena 3.

Vlad Voiculescu a declarat că „dacă şi-ar dori să mai fie ministru în această iarnă”, nu ar face-o în orice condiţii.

„Îţi doreşti un şef bun, să ai mijloacele ca să-ţi îndeplineşti obiectivele şi să ai o echipă. (…) În general este greu să îl refuzi pe Dacian Cioloş. Dacă îşi propune, atunci nu îl poţi refuza”, a mai precizat ministrul Sănătăţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS