14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExplozie soldată cu un rănit într-un mall din Focşani. O echipă a SRI s-a dus la faţa locului

Explozie soldată cu un rănit într-un mall din Focşani. O echipă a SRI s-a dus la faţa locului

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, astăzi la prânz, într-un cinematograf din zona comercială Promenada Mall din Focșani, informează Agerpres. Un bărbat rănit, a cărui identitate nu este cunoscută, a primit îngrijiri medicale după ce a suferit leziuni. Persoana rănită a fost transportată a spital în stare de conștiență.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, Cristina Duță, a declarat pentru Agerpres că la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, SMURD și descarcerare, iar zona a fost evacuată.

Martorii ai incidentului vorbesc de faptul că deflagrația s-a declanșat la intrarea în cinematograf a unui bărbat cu un rucsac în spate, moment în care parte din tavanul cinematografului s-ar fi prăbușit. Surse din cadrul anchetatorilor spun că nu ar fi fost vorba de un dispozitiv exploziv care să fi fost declanșat.

O echipă din cadrul Serviciului Român de Informații este prezentă la mall-ul din Focșani și investighează cu privire la deflagrația produsă joi. Potrivit SRI, deocamdată nu există informații despre deflagrație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS