27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragoș Tudorache, propus de premierul Dacian Cioloș în funcția de ministru al Internelor

Dragoș Tudorache, propus de premierul Dacian Cioloș în funcția de ministru al Internelor

Prim ministrul Dacian Cioloş a anunţat în urmă cu puţin timp propunerea pentru Ministerul de Interne, pe care o va transmite spre validare preşedintelui Iohannis. Este vorba de Dragoş Tudorache, şeful Cancelariei premierului.

Ion Dragoş Tudorache are o experienţă profesională vastă. A fost Şef de unitate, Coordonare şi Strategie, Direcţia Generală pentru Afaceri Interne şi Migraţie, Comisia Europeană, Bruxelles, Belgia, Şef de unitate, Director Executiv Interimar al Agenţiei eu-LISA (2012), Mari Proiecte IT: Sistemele de Informare Schengen şi Vize, Direcţia Generală Justiţie, Libertăţi şi Securitate, Comisia Europeană, Bruxelles, Belgia.
A fost Coordonator Facilitatea Schengen, DG Justiţie, Libertăţi şi Securitate, Comisia Europeană, Bruxelles, Belgia, Şef de unitate şi coordonator al celulei de analiză, Departamentul pentru Statul de Drept şi Protecţie a Drepturilor Omului, Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), Misiunea din Kosovo, Priştina, Kosovo. Din 1997 pînă în 2002 a fost judecător la  Judecătoria Galaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS