5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTurist mort pe munții Iezer, după ce a așteptat două ore ca salvamontiștii să ajungă la el

Turist mort pe munții Iezer, după ce a așteptat două ore ca salvamontiștii să ajungă la el

 

Un turist a murit aproape de creasta munților Iezer după ce acesta ar fi făcut infarct. Traseul urmat de turist este dificil, drept pentru care salvamontiștii au ajuns la locul în care se afla acesta în aproximativ două ore. „Zona este aproape de creasta munților Iezer, iar accesul se face doar cu piciorul. Avem în momentul acesta două ehipe, una care merge pe jos către loc și echipajul cu mașina, care mai durează până ajunge. Din câte ne-a spus persoana care a anunțat, turistul mort ar fi făcut infarct. Unul dintre cei care urcă pe munte este medic din Câmpulung. Potrivit informațiilor pe care le avem, acesta nu era singur, erau patru turiști”, a declarat Ion Sănduloiu, șeful serviciului Salvamont Argeș. Potrivit acestuia, persoana care și-a pierdut viața pe munții Iezer avea 68 de ani.

Un turist a murit aproape de creasta munților Iezer după ce, potrivit lui Ion Sănduloiu, Salvamont Argeș, acesta ar fi făcut infarct. Traseul urmat de turist este dificil, drept pentru care salvamontiștii au ajuns la locul în care se afla acesta în aproximativ două ore.
(Sursa: realitatea.net )

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS