8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAgresorul tânărului mort în urma incidentului de după meciul Steaua-Dinamo, arestat preventiv

Agresorul tânărului mort în urma incidentului de după meciul Steaua-Dinamo, arestat preventiv

Tribunalul București a decis, vineri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de omor, a agresorului tânărului de 18 ani care a murit în urma unui incident ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua – Dinamo din 21 august.

Suspectul, Alexandru Badea, poate face contestație la decizia TB, dar el va sta în arest până la pronunțarea unei hotărâri definitive.

Polițiștii l-au reținut, în noaptea de joi spre vineri, pe Alexandru Badea, în vârstă de 25 de ani, care ar fi lovit cu un obiect contondent în cap un tânăr, membru al galeriei dinamoviste, care a murit ulterior la spital.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei efectuează cercetări în cazul tânărului de 18 ani care a murit în urma unei agresiuni ce ar fi avut loc după meciul de fotbal Steaua — Dinamo din 21 august.

„Tânărul a fost lovit în urma unui conflict ce a avut loc în seara de 21 august, fiind ulterior internat la un spital de urgență, unde s-a intervenit chirurgical și unde, în cursul zilei de 24 august, a fost înregistrat decesul”, a informat joi Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Conform Poliției Capitalei, au fost efectuate audieri și investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând ca acestea să continue în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS