14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtest al transportatorilor faţă de scumpirea RCA, pe şoseaua de centură a Capitalei

Protest al transportatorilor faţă de scumpirea RCA, pe şoseaua de centură a Capitalei

Zeci de autocamioane merg cu viteză redusă pe şoseaua de centură a Capitalei, în semn de protest faţă de scumpirea RCA, un protest la nivel naţional al transportatorilor fiind anunţat pentru 14-15 septembrie.
Preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), Vasile Ştefănescu, a declarat, pentru Mediafax, că autovehiculele de marfă circulă cu viteză redusă între orele 10:00-12:00, pe toate şoselele de centură din ţară, în semn de avertisment faţă de scumpirea RCA.

Pe şoseaua de centură a Capitalei, zeci de autocamioane circulă cu viteză redusă, în semn de protest. Circulaţia a fost îngreunată la marginea Bucureştiului şi din cauza unui accident de circulaţie în care au fost implicate două TIR-uri şi o maşină, însă traficul a fost reluat pe un fir alternativ.

Sindicaliştii din transporturi au anunţat că vor declanşa şi un protest naţional prin oprirea activităţii în perioada 14-15 septembrie, dacă Guvernul nu ia măsuri împotriva scumpirii poliţelor RCA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS