5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajări în spitalele din Gorj. Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti angajează 11 infirmieri

Angajări în spitalele din Gorj. Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti angajează 11 infirmieri

Spitalele din Bumbeşti Jiu, Târgu Cărbuneşti şi Turceni organizează concursuri pentru angajarea de asistenţi medicali şi infirmieri.

Spitalul Orăşenesc din Bumbesti-Jiu angajează asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale. Proba scrisă va avea loc pe data de 5 septembrie, iar cea de interviu pe data de 8 septembrie. Spitalul Orăşenesc Turceni, Judeţul Gorj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuţie, vacantă de asistent medical generalist debutant, la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat Spitalului Orăşenesc Turceni. Termenul limită de depunere a dosarelor este 24 august. Proba scrisă va fi organizată pe data de 1 septembrie. Candidaţii vor susţine o probă practică şi un intrerviu. Cele mai multe posturi scoase la concurs sunt al Târgu Cărbuneşti Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti angajează 11 posturi de infirmieri la secţiile: Cardiologie, Neurologie, Psihiatrie, RMFB, Pediatrie, Chirurgie Generală Laboratoare, Compartiment Nou-Născuţi şi Garderoba Unităţii. Pe 1 septembrie va avea loc proba scrisă, iar pe 6 septembrie proba interviu. Spitalul Orăşenesc de Urgenţă Târgu Cărbuneşti mai angajează, pe perioadă determinată, un economist la Biroul achiziţii şi contractare. Se solicită vechime minimă de şase ani şi şase luni. Concursul va avea loc pe data de 25 august.

Sursa: adevarul.ro

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS