10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei morți și doi răniți într-un grav accident în Băile Herculane

Trei morți și doi răniți într-un grav accident în Băile Herculane

Trei tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 27 de ani au murit, iar alţi doi au fost răniţi, după ce şoferul unei maşini a derapat într-o curbă şi a lovit un microbuz care circula regulamentar, în apropiere de Băile Herculane, în judeţul Caraş-Severin, a anunţat Poliţia Caraş-Severin.
Din primele informaţii reiese că un tânăr în vârstă de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, care conducea un autoturism înmatriculat în Bulgaria pe drumul naţional 6, pe fondul vitezei excesive, într-o curbă la dreapta, a derapat şi a intrat pe contrasens unde a lovit un microbuz ce tracta o remorcă.

”În urma accidentului a rezultat decesul pe loc al conducătorul auto de 21 ani şi a două pasagere din autoturismul înmatriculat în Bulgaria,  pasagera,  de pe locul dreapta faţă, în vârstă de 15 ani şi o pasageră de pe bancheta spate, în vârstă de 27 de ani, rănirea gravă a celei de-a patra persoane, în vârstă de 16 ani, pasager pe bancheta spate a aceluiaşi autoturism şi rănirea uşoară a conducătorului auto de 25 ani, conducătorul microbuzului. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin”, se arată în comunicatul Poliţiei Caraş-Severin.
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS