21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru români au fost arestaţi la Toulouse pentru trafic de droguri

Patru români au fost arestaţi la Toulouse pentru trafic de droguri

Patru români au fost arestaţi la Toulouse, după ce grănicerii au descoperit în maşinile lor aproape 200 de kilograme de marijuana, relatează La Depeche.
Românii se opriseră la Toulouse pentru a petrece noaptea la un hotel, înainte de a fi reţinuţi. Toţi cei patru – doi bărbaţi şi două femei – au fost inculpaţi pentru „transport şi deţinere” de stupefiante. Românii urmau să ducă drogurile în Italia, probabil la Milano, potrivit anchetatorilor. Autorităţile franceze le-au cerut celor române informaţii despre suspecţi, dar nu le-au primit deocamdată, notează La Depeche.
„În primul rând, nu este vorba de persoane implicate la vârful piramidei care organizează traficul de droguri. Mai degrabă la bază, mâna de lucru care nu ştie nimic”, a declarat avocat românilor, Audrey Benamou-Levy, potrivit News.ro.
Suspecţii au declarat în instanţă că nu ştiau ce transportau, însă procurorii afirmă că, în condiţiile în care marfa este evaluată la circa 600.000 de euro, este puţin probabil ca acest lucru să fie adevărat.
La rândul lor, anchetatorii au sugerat că transportul nu părea să fie o premieră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS