16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați în timpul executării atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe C. Cristian, de 30 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză în conformitate cu prevederile legale.
În noaptea de 07/08.08.2016, ora 00.45, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secției 2 Poliție, în timp ce se afla în serviciul de patrulare, l-a depistat în trafic, pe strada Popoveni, pe G. Lajos, de 31 de ani, din comuna Coroisânmărtin, județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism deși nu poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Oamenii legii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat pe drumurile publice.

Azi noapte, pe DN 55 A, în localitatea Măceșu de Jos, polițiști din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Bârca l-au depistat pe D. Marian, de 19 ani, din comuna Gighera, Dolj, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice un vehicul fără a poseda permis pentru nicio categorie.

Ieri, pe DN 55 A, în localitatea Măceșu de Jos, lucrători ai Secției 14 Poliție Rurală Bârca, aflați în serviciul de patrulare, l-au depistat pe B. Florinel, de 30 de ani, din comuna Gângiova, Dolj, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

Aseară, pe strada Libertăţii din comuna Sadova, Dolj, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Bechet l-au depistat în trafic pe M.F., de 17 ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.

Aseară, în jurul orei 23.45, pe D.J. 553, în comuna Ciupercenii Noi, lucrători ai Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat pe P.G., de 17 ani, din comuna Poiana Mare, Dolj în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS