Craiova: Reținut pentru furtul unor oglinzi retrovizoare

oglinzi

Un bucureștean de 20 de ani a fost reținut, sâmbătă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce demonta oglinzile retrovizoare ale unui autoturism BMW parcat pe o stradă din municipiul Craiova.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 3.00, jandarmi doljeni l-au prins în flagrant pe Marcelino Biță, de 20 de ani, din București, care a sustras oglinzile retrovizoare de la un autoturism BMW care era parcat pe strada Mihai Viteazul. Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 1, care au stabilit că acesta nu este la primul furt de componente, dar și că s-a ”specializat” în furtul de componente ale unor autoturisme scumpe. ”În urma extinderii cercetărilor, polițiștii Secției 1 Craiova, în colaborare cu colegii din cadrul Secției 2 Poliție, au stabilit faptul că tânărul este autorul a încă patru furturi de componente din exteriorul unor autoturisme. De asemenea, în incercarea de a le sustrage, tânărul a distrus alte oglinzi retrovizoare, fapte comise în perioada 01-06.08.2016”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj. Printre altele, bucureșteanul a sustras oglizile unor autoturisme BMW X5, Mercedes C Class și Mercedes E Class.

Tânărul de 20 de ani, care este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și distrugere, a fost reținut pentru 24 de ore și dus în arestul IPJ Dolj, urmând să fie prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

27 septembrie 2016

Gorj: Şofer reţinut pentru fugă de la locul accidentului

Un şofer, în vârstă de 33 de ani, din comuna gorjeană Peştişani, a fost reţinut ieri, pentru că a părăsit locul unui accident rutier. Bărbatul este acuzat şi că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi că ar fi rănit
26 septembrie 2016

Soţul Georgianei Hosu, fosta şefă a DIICOT, reţinut de DNA

Dan Hosu, soţul fostului procuror şef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu, a fost reţinut de procurorii DNA alături de Angela Toncescu, fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al S.C Carpatica Asig Sibiu; un parlamentar este vizat de ...

Sumarul ediției de duminică, 7 august 2016

Top