Aproape 2,5 milioane de euro, cheltuiți de parlamentari pentru vizite externe

parlament

Mai sunt câteva luni până la încheierea mandatului parlamentarilor, iar până în prezent, aceștia au cheltuit aproape 2,5 milioane de euro pe vizite externe, anunță evz.ro. Din decembrie 2012 de când s-au instalat în Casa Poporului, deputații și senatorii s-au folosit de orice ocazie să bifeze vizite externe, unele dintre ele fiind destinații exotice. Nota de plată este de 10.460.202 de lei.

Cea mai scumpă deplasare a parlamentarilor români, în valoare de 178.346 de lei (40.000 de euro), a avut loc în 17-19 decembrie 2015, când trei senatori au mers la Tbilisi (Georgia) pentru a 42-a Adunare Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră. Ce s-a întâmplat acolo şi pe ce s-au dus banii contribuabililor? Subiectul principal al întâlnirii a fost „Perspectivele dezvoltării agricole şi rurale ” şi participanţii au „remarcat” rolul important al agriculturii. Delegaţia română a spus că în ţara noastră a demarat un program de „creştere inteligentă” prin sprijinirea „diferitelor forme” de cooperare între „actorii economiei rurale” şi că acest model poate fi preluat de celelalte ţări participante.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2016

Dolj: Posesor de mandat în spatele gratiilor

În cursul zilei de ieri,  20.09.2016, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Postului de Poliție Amărăştii de Jos l-au depistat pe S. Alin, în vârstă de 34 de ani, din Amărăştii de Jos, pe numele căruia magistrații Judecătoriei ...

Sumarul ediției de duminică, 7 august 2016

Top