17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Sieranevada" de Cristi Puiu va rula în cinematografele din Franța

„Sieranevada” de Cristi Puiu va rula în cinematografele din Franța

„Sieranevada”, cel mai recent film semnat de Cristi Puiu, va rula în cinematografele din Franța începând de azi, informează Agerpres.
Producția va avea în aceeași zi și premiera în Australia. Pelicula va fi prezentată în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Melbourne (24 iulie—14 august). Luna aceasta, „Sieranevada” ajunge și în Bosnia-Herțegovina, la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo (12-20 august).
„Sieranevada”, care îi are în distribuție pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, va rula pe marile ecrane din România din 9 septembrie.
Acțiunea din „Sieranevada” are loc la trei zile de la atentatul din redacția publicației franceze „Charlie Hebdo” și la patruzeci de zile de la moartea tatălui lui Lary, un medic trecut de 40 de ani. Acesta din urmă intenționează să își petreacă ziua de sâmbătă cu tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS