Incendiu puternic la groapa de gunoi Glina

Foto: http://www.realitatea.net/

Un incendiu violent s-a produs, duminică după-amiază, la groapa de gunoi Glina din București.  Flăcări înalte de câţiva metri au cuprins o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, informează Mediafax.

Opt autospeciale s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge focul. Pompierii bucureşteni au fost sprijiniţi de cei din Glina, cu cele două mașini din dotare.

În jurul orei 18:00, flăcările au fost localizate, iar echipele de intervenţie spun că, deocamdată, nu mai există niciun pericol de extindere a acestora. Nicio persoană nu a fostă rănită şi nici nu au fost semnalate intoxicaţii cu fum.

 Totodată, a fost declanşată o investigaţie pentru a se stabili în ce condiţii a izbucnit incendiul. Pompierii iau în calcul varianta ca focul să fi fost pus, deoarece acesta s-a semnalat în jurul gropii de gunoi, iar viteza de propagare a fost una neobişnuit de mare. Totuşi, nu este exclusă nici posibilitatea autoaprinderii.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

13 septembrie 2016

Gorj: Om al străzii, mort lângă o pubelă de gunoi

Un om al străzii din Târgu Jiu a murit aseară lângă o pubelă de gunoi din Piaţa 9 Mai. Bărbatul a căzut în cap de pe pubelă. Medicii de la Ambulanţă au încercat să îl resusciteze, dar nu au mai

Sumarul ediției de duminică, 31 iulie 2016

Top