15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendii de mirişti în Dolj

Incendii de mirişti în Dolj

Detaşamentul 1 Pompierii Craiova a intervenit ieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran din comuna Sopot, sat Sârsca.  La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 2000mp. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Aseară, Detaşamentul 2 Pompierii Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran, din comuna Leu, sat Zănoaga.  La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, în urma acestuia a ars vegetaţie uscată și miriște pe o suprafaţă de  aproximativ 25 ha. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un foc deschis în spații deschise.

Azi dimineaţă, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria  unei persoane, din comuna Urzicuţa. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mobilier, în urma acestuia au ars  mobilier şi materiale textile și s-a degradat  un frigider şi un aragaz. Din primele cercetări rezultă drept cauză probabilă a incendiului un scurtcircuit electric.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS