13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGermania: Un imigrant sirian a ucis cu maceta o femeie însărcinată şi a rănit alte două

Germania: Un imigrant sirian a ucis cu maceta o femeie însărcinată şi a rănit alte două

Un solicitant de azil sirian în vârstă de 21 de ani a atacat trei persoane cu o sabie, duminică după-amiază, în orăşelul german Reutlingen, landul Baden-Wuerttemberg, din sud-vestul Germaniei, situat în apropiere de Stuttgart. O femeie care era însărcinată a murit, iar alte două persoane au fost rănite. Autorul atacului a fost reţinut, informează site-ul publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Poliția germană a anunțat că nu dispune de elemente care să lase să se creadă că atacul cu macetă de duminică, soldat cu un mort și cu doi răniți, în orașul Reutlingen (sud-vestul Germaniei) a fost de origine „teroristă”, transmite AFP.

„În stadiul actual al anchetei, nu dispunem de niciun element care să indice că a fost vorba despre un atac terorist”, a transmis poliția din Reutlingen într-un comunicat.
Tânărul sirian mai fusese implicat în alte incidente în care rănise oameni. Purtătorul de cuvânt al poliției locale nu avea informații despre momentul sosirii refugiatului în Germania sau când au avut loc incidentele anterioare. Se pare că bărbatul a acționat singur, a spus oficialul german. „Nu mai există niciun pericol pentru nimeni în acest moment”, a declarat acesta pentru Reuters.
Motivele atacului nu se cunosc.

Poliţia a dat asigurări că este vorba de un incident izolat. Atacul intervine la două zile după ce un adolescent a împuşcat mortal nouă persoane şi a rănit alte 20 în oraşul german Munchen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS