17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAglomeraţie DN1 Ploieşti - Braşov

Aglomeraţie DN1 Ploieşti – Braşov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, la această oră, pe DN1 Bucureşti – Braşov traficul rutier se desfășoară cu dificultate (în coloană) pe sensul de mers către Braşov, din zona Nistorești până la intarea în Comarnic.

De asemenea, se circulă în coloană, cu viteză redusă (aproximativ 10 km/h) pe tronsonul Sinaia – Buşteni, în ambele sensuri (deoarece mulţi conducători auto circulă încet, deplasându-se de la o staţiune la alta).

De precizat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Pentru evitarea aglomeraţiei, conducătorilor auto care merg către Braşov trebuie să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Totodată, îi sfătuim să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum, să mărească distanţa în mers, între autovehicule, să evite depășirile, iar atunci când încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

Totodată, că pe A1 București – Pitești traficul rutier este, în continuare, oprit la km 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe carosabil în cursul dimineții.

Circulația este deviată de la km 94 al autostrăzii pe un drum județean, prin localitatea Căteasca, intrându-se pe autostradă la km 98.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS