18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCESIVO Agricultura, demonstraţie de utilaje agricole performante

CESIVO Agricultura, demonstraţie de utilaje agricole performante

poză ziar

Mecanica Ceahlău, producător de utilaje agicole, şi CESIVO Agricultura, dealer de maşini şi utilaje agricole în zona Olteniei, au prezentat vineri, în localitatea Băileşti, într-o demonstraţie pe câmp, trei utilaje agricole, menite să uşureze munca tuturor celor care desfăşoară activităţi în domeniul agricol. Evenimentul a fost găzduit de ferma Tonea Daniel II.
În funcţie de calitatea și eficienţa utilajelor, producţia celor care activează în acest domeniu poate să crească sau să scadă, motiv pentru care demonstraţiile directe în câmp sunt mai mult decât utile.
Experienţele anterioare ale CESIVO au arătat că astfel de testări ale utilajelor îi fac pe fermieri să-şi dea seama de eficienţa produselor înainte de a le achiziţiona. „Toate cele cinci utilaje cu care ne-am prezentat sunt produse de partenerul nostru, Mecania Ceahlău, cu care avem o colaborare excelentă și suntem mulțumiți de acest lucru. Printre utilaje s-au regăsit un plug optim cu patru trupiţe, o grapă cu discuri GD 4.4 m, care lucrează atât în mirişte, cât şi în terenul arat, precum şi combinatorul Solaris 5 m. Pe lângă acestea, fermierii au mai putut vedea şi o grapă cu discuri cu talere independente Magnum 3m, dar şi semănătoarea universală de păioase SUP 32 DKFL. S-a prezentat și tractorul Steyr 4130 PROFI „Confort“. Un tractor cu o putere nominală de 131 CP cu foarte multe dotări opționale dintre care amintim: cabina cu plafon înalt și instalație aer condiționat, încălzire și ventilare, geam plafon cu trei poziții deschidere, scaun operator cu suspensie pneumatică și încălzire. Toate aceste utilaje sunt disponibile prin CESIVO Agricultura“, a declarat Loredana Marinescu, director de vânzări în cadrul CESIVO Agricultura.
Echipamentele agricole pot fi achiziționate în condiţii speciale de finanţare, prin leasing, dobânda fiind de 0% pe doi ani şi 1,5% pe trei ani, iar comisionul de acordare de 1,2% şi avansul 10% pentru utilajele Mecanica Ceahlău. Pentru tractoarele Steyr, avansul este de 0%, perioada de finanţare până la cinci ani, iar dobânda este 0% în primul an şi 2,69% din anul doi.
Sesiunea de probe s-a desfăşurat în condiţii dificile de lucru, pentru ca fermierii să poată observa direct în câmp performanţa utilajelor agricole prezentate. Fermierii care au participat la această demonstraţie au apreciat robusteţea utilajelor prezentate.
Atât CESIVO, cât şi partenerii dealerului îşi doresc ca utilajele performante prezentate să ducă la creșterea eficienţei şi productivității fermierilor şi promit să vină în sprijinul acestora şi în viitor cu noi tehnologii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS