16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlţi doi români sunt căutaţi în urma atentatului de la Nisa

Alţi doi români sunt căutaţi în urma atentatului de la Nisa

Alex Goldan şi soţia lui, Elena Condei, care locuiesc în Italia, ar fi daţi dispăruţi în urma atentatului de la Nisa, de Ziua Franţei. Informaţia apare pe pagina de Facebook SOS Nice, special creată pentru încercarea localizării persoanelor care se aflau în oraşul de pe Riviera Franceză la momentul atacului.
Cei doi s-ar fi aflat în zona Promenade des Anglais atunci când a avut loc atentatul. Bărbatul născut în 1989 şi partenera lui, în vârstă de 31 de ani sunt de negăsit, după ce ultimele fotografii postate de aceştia pe conturile de Facebook arată că se aflau în Nisa cu doar câteva zile înainte de atac.
Într-un comentariu, o tânără susţine că l-ar fi văzut pe Alex Goldan la manifestaţiile din oraş: „Cred că l-am văzut la spectacolul de artificii, era în apropiere de Mercure Beach”, a scris femeia.

Iniţial, o familie de români a fost dată dispărută, după evenimentele tragice de la Nisa. Adriana (28 de ani) şi Cristian Coma n(34 de ani), împreună cu băieţelul lor se aflau la Nisa în noaptea tragediei. Fotografia lor a fost postată tot pe pagina SOS NICE. Ulterior, MAE a anunţat că minorul internat într-un spital din Nisa a fost identificat şi este în stare stabilă, dar şi că mama sa a fost şi ea localizată. Aceasta se află „în stare destul de gravă, dar stabilă”, într-un spital din oraş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS