21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePeste o mie de turişti români au zboruri programate sâmbătă spre Antalya

Peste o mie de turişti români au zboruri programate sâmbătă spre Antalya

Peste o mie de turişti români din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Suceava au programate curse charter sâmbătă, spre Antalya, zborurile desfăşurându-se, până la ora transmiterii acestei ştiri, după programul stabilit, a anunţat Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), după cum scrie Mediafax. „Zborurile programate pentru azi(.n.r. sâmbătă) spre Antalya (4 din Bucureşti, 1 din Cluj-Napoca, 1 din Iaşi, 1 din Suceava )sunt operate fără probleme. Peste o mie de turişti sunt în acest moment în zbor spre vacanţa lor în Antalya”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a ANAT.

Reprezentanţii ANAT spun că la sediul asociaţiei se strâng informaţii de la turoperatorii cu chartere în zonele turistice din Turcia (Antalya şi Bodrum).

Pe site-ul ANAT se arată că Eurocontrol anunţă că aeroporturile din Antalya şi Istanbul sunt deschise. „Câteva zboruri au fost anulate în această noapte pe aeroportul din Istanbul, dar situaţia se normalizează”, se arată în mesaj.

Eurocontrol este o organizatie interguvernamentală a 41 de state, ce are drept scop deservirea cu servicii de air traffic management. Pe Aeroportul Henri Conadă, sâmbătă dimineaţă, au fost anulate şase zboruri Bucureşti-Istanbul şi retur, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS