21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUNPR fuzionează prin absorbţie cu PMP

UNPR fuzionează prin absorbţie cu PMP

UNPR fuzionează cu PMP, partidul condus de fostul preşedinte Traian Băsescu, a anunţat astăzi liderul PMP. „Azi am finalizat un proces de negociere care durează de două săptămâni, un proces de fuziune între Partidul Mişcarea Populară şi UNPR. Sunt destui parlamentari din UNPR care au plecat la PSD, nu ne deranjează pentru că opţiunea noastră este să facem o fuziune cu un partid în care cea mai mare parte a parlamentarilor nu au opţiune pentru PSD. Va fi o fuziune, miercuri, săptămâna viitoare vom avea, ambele partide, congresele de fuziune”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Liderul PMP a precizat că fuziunea a fost aprobată cu unanimitate, un rezultat similar fiind anunţat şi de Valeriu Steriu, iar denumirea viitoarei formaţiuni rămâne PMP.
„În Comitetul Executiv Naţional care s-a desfăşurat la ora 17:00, votul pentru fuziune a fost în unanimitate. Drept pentru care, în conformitate cu statutul nostru, am semnat cu domnul preşedinte Steriu acordul de fuziune. Partidul se va numi Partidul Mişcarea Populară, însemnul electoral se menţine semnul electoral al Mişcării Populare şi imnul este al Mişcării Populare. Noul partid, care se va numi Partidul Mişcarea Populară, păstrează toate însemnele Partidului Mişcarea Populară”, a subliniat fostul şef de stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS