12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoljean cercetat penal pentru înșelăciune

Doljean cercetat penal pentru înșelăciune

Polițiștii din Filiaşi au fost sesizați de către G. Daniel, de 52 de ani, din comuna Argetoaia, Dolj, cu privire la faptul că a fost înşelat de o persoană necunoscută, cu suma de 1000 de lei.
Din verificările efectuate, oamenii legii au stabilit că persoana vătămată, în ziua de 9 iulie, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în oraşul Filiaşi, a fost abordată de un bărbat, de aproximativ 50 ani, care, sub pretextul că este angajat la o companie petrolieră, i-a oferit spre vânzare cantitatea de 300 litri motorină în schimbul sumei de 1000 lei, motivând că aceasta provine din cota sa.
Persoana vătămată a remis persoanei respective suma de 1000 de lei, deplasându-se cu acesta în municipiul Craiova în vederea efectuării tranzacţiei, lucru care nu s-a întâmplat.
Ieri, în urma investigaţiilor efectuate, polițiștii structurii de investigații criminale din Filiași au identificat autorul, în persoana lui M. Valentin, de 51 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, județul Dolj. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii  de înșelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS