6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăzvan Ioan Păunescu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie România-China

Răzvan Ioan Păunescu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie România-China

Răzvan Ioan Păunescu a fost ales, săptămâna trecută, în funcţia de preşedinte al Camerei de Comerț și Industrie România-China.
La lucrările Conferinței Naționale a Camerei au fost prezenți peste 150 de delegați desemnați de filialele județene ale CCIRC și a municipiului București, numeroși invitați, companii importante din cadrul mediului de afaceri românesc și reprezentanții principalelor companii chineze, care își desfășoară activitatea în România: China General Nuclear Power Engineering, Huawei Tehologies, ZTE, China Cvil Engineering Construction Corporation, China Shipping Romania Agency, Shandong Ninjiang Construction Group, City Garden Development, Tian Yi Corporation și altele.
Cu acest prilej, delegații au adoptat Strategia de dezvoltare a camerei bilaterale, au fost efectuate o serie de modificări statutare și ales noul Colegiu Național de Conducere. Lucrările Conferinței Naționale a Camerei de Comerț și Industrie România-China s-au încheiat cu adoptarea unei Rezoluții adresate instituțiilor din România și Republica Populară Chineză care au atribuții în dezvoltarea cooperării bilaterale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS