5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateABA Jiu a încheiat acţiunile educative dedicate Zilei Dunării

ABA Jiu a încheiat acţiunile educative dedicate Zilei Dunării

Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Jiu a încheiat, astăzi, acţiunile educaţionale dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Dunării 2016. După ce specialiştii ABA Jiu au desfăşurat diferite evenimente pe tema Dunării în mai multe unităţi de învăţământ doljene şi mehedinţene, acum au închis lista printr-o acţiune sportivă şi de recreere în Gradina Botanică din Craiova.
Protagoniştii minicrosului şi dansului sportiv au fost elevii Şcolii Nicolae Romanescu din Craiova, îndrumaţi de doamnele profesoare Constanţa Cotelin şi Viorica Boldişor.
Pentru activitatea depusă, şcolarii au fost premiaţi de cei de la A.B.A Jiu  cu trăistuţe, tricouri, şepcuţe, steguleţe şi sticluţe cu apă şi băuturi răcoritoare oferite de colaboratorul oficial al Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea, Coca -Cola.
Tema propusă de ICPDR pentru acest an este “Fii activ!”, având în vedere că implicarea activă şi contribuţia fiecăruia dintre noi la protejarea resurselor de apă conduc la dezvoltarea economică şi socială a regiunii dunărene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS