10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAvocatul Gheorghe Piperea: Nu voi prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti

Avocatul Gheorghe Piperea: Nu voi prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti

Avocatul Gheorghe Piperea a susținut într-o postare pe Facebook faptul că nu va prelua șefia organizației PNL București, dar este dispus să se implice și chiar să conducă un proiect de anvergură națională.

”Nu voi prelua conducerea organizaţiei PNL Bucureşti. Rămân însă dispus să mă implic şi să conduc un proiect de anvergură naţională, dacă şi când mi se va propune. Politică şi administraţia pot fi instrumente pentru astfel de proiecte, aşa cum s-a dovedit în cazul legii dării în plata. Oricum ar fi, eu rămân acelaşi”, a scris avocatul pe Facebook.

Pentru Mediafax, acesta a susținut că dacă ar fi să preia organizația PNL București, ar trebui să aibă control asupra listei de parlamentari. Totodată, Piperea a mai afirmat că, în viziunea sa, un lider nou ar trebui să deschidă una dintre listele pentru alegerile din toamnă, iar preşedinţii de sectoare să fie pe locuri eligibile.

”Dacă ar trebui să accept probabil că ar trebui să am un fel de control asupra listei de parlamentari pentru că dacă te duci la alegeri ca să arăţi că s-a schimbat faţa PNL trebuie să vii cu feţe noi, nu cu aceleaşi feţe obosite, care sunt pe sticlă de ani de zile şi pentru care oamenii nu au ieşit din casă. Aproape 70% din bucureşteni nu a ieşit la vot”, a explicat Gheorghe Piperea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS