21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn lider PNL Bistriţa-Năsăud va fi exclus din partid, după ce a bătut o femeie în plină stradă

Un lider PNL Bistriţa-Năsăud va fi exclus din partid, după ce a bătut o femeie în plină stradă

Un lider PNL va fi exclus din partid, după ce a agresat fizic o femeie în plină stradă. Cristian Cezar Constantinescu îl acuză pe vicepreședintele PNL Bistrița Năsăud, Jenor Beudean, că i-a agresat soția după un conflict în trafic, potrivit b1.ro. Liberalul a traversat pe roșu și era să o lovească pe femeie. Când aceasta a ripostat, politicianul a devenit foarte violent.

„După ce a făcut câţiva paşi, un autoturism a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşină respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptăm la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul. Soţia mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, şi a continuat să meargă în partea dreaptă, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe stradă Solomon Halită, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni, şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal (…). El a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşina lui pentru a merge la Poliţia local, însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112”, a scris soţul femeii pe Facebook.

De asemenea, PNL Bistriţa-Năsăud a transmis un comunicat prin care se delimitează de faptele lui Jenor Beudean. „Biroul Politic Judeţean al PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează categoric de orice act de violenţă asupra unei persoane, cu atât mai mult asupra unei femei. Faptele imputate domnului Jenor Beudean, fostul candidat al PNL pentru primăria Şieu-Odorhei, sunt de o gravitate excepţională, inacceptabile şi nu pot fi sub nicio formă tolerate de Partidul Naţional Liberal. Drept urmare, în cel mai scurt timp, Biroul Politic Judeţean al PNL se va întruni în şedinţa de urgenţă cu propunerea de excludere din partid, în conformitate cu articolul 26, alin 1, litera h. din Statut. Precizăm că domnul Jenor Beudean nu mai deţine nicio funcţie de conducere în cadrul PNL Bistriţa-Năsăud din 15 aprilie 2016”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS