6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Doljean fără permis, prins după o urmărire în trafic

Craiova: Doljean fără permis, prins după o urmărire în trafic

Ofițerii Biroului Rutier Craiova au depistat în trafic, vineri, un bărbat de 36 de ani din comuna doljeană Țuglui, care conducea un BMW în municipiu deși nu are permis de conducere.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, un echipaj de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, care verifica în trafic autovehiculele înmatriculate în alte state pe strada General Gheorghe Magheru, a efectuat semnal de oprirea autoturism înmatriculat în Germania. Șoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, așa că cei doi agenți au pornit în urmărirea autoturismului, care a circulat pe mai multe străzi din Craiova (General Gheorghe Magheru, General Dragalina, Fraţii Buzeşti, Mihail Kogălniceanu), ignorând somaţiile poliţiştilor. Oamenii legii spuns că șoferul fugar a fost prins după ce și-a abandonat mașina. ”Ajuns pe strada Mihail Kogălniceanu, a abandonat mașina şi a încercat să îşi asigure scăparea fugind, însă a fost prins, imobilizat şi condus la sediul Biroului Rutier Craiova de către agenții de poliție”, au precizat polițiștii doljeni.

Polițiștii au stabilit că fugarul este un bărbat de 36 de ani, din comuna doljeană Ţuglui, care nu are permis de conducere. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS