10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCu Trenurile Soarelui spre litoralul românesc

Cu Trenurile Soarelui spre litoralul românesc

CFR Călători Craiova informează că începând de astăzi, 09 iunie, va intra în vigoare programul național estival de transport Trenurile Soarelui 2016. Timp de trei luni, până la 13 septembrie, turiştii vor putea călători spre/dinspre cu cele 10 trenuri care vor asigura legături din toată regiunea Olteniei către staţiunile de la Marea Neagră.
CFR Călători a pregătit un program special de trenuri pentru ca toata regiunea Olteniei să poată fi conectată cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii.
Ca noutate în acest sezon, pentru turiștii din Craiova și de pe ruta Craiova, Drăgănești Olt, Caracal, Roșiori Nord cu destinația Constanța şi stațiunile de pe litoralul Marii Negre și Mangalia, legătura va fi asigurată cu 2 trenuri directe, iar pentru cei din Târgu Jiu, legătura cu litoralul se va realiza cu 2 trenuri directe și prin grupa de vagoane de la/la trenul Timișoara – DrobetaTurnu Severin – Mangalia.
Pasagerii au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Prețul pentru o călătorie Craiova- Constanța, fără reduceri, este de 87.60 la tren tren IR. Un bilet dus-întors are 10% reducere din tariful de transport și costă la clasa a 2-a 157.70 lei la tren IR, iar la cumpărarea cu o anticipație de peste 21 de zile reducerea este de 25% din tariful de transport și biletul la cls a 2-a costă 65.70 lei la tren IR. Cu oferta minigrup 2-5, reducerile acordate sunt de până la 25%, chiar 30% la cumpărarea online, la nivel national. Pentru o călătorie elev/ student la Trenul Tineretului, Piteşti – Constanţa – Mangalia (tarifat ca tren Regio), biletul este de 23 lei. Toate tarifele menţionate nu includ şi tariful de rezervare loc de 3,9 lei.
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toți pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS