16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePNL: Liderii a cinci organizații de sector au demisionat

PNL: Liderii a cinci organizații de sector au demisionat

Președinții a cinci filiale PNL din București au demisionat, cu excepția Ancăi Boagiu – liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunțat astăzi vicepreședintele formațiunii Mihai Voicu, scrie Agerpres.

„Cinci dintre cei șase președinți de sectoare și-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, președintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului și în consecință nu și-a depus demisia”, a precizat Voicu.

El a arătat că a fost solicitată și demisia lui Ilie Bolojan din funcția de secretar general. „O parte dintre noi, și anume patru președinți de sectoare, am solicitat și demisia dlui secretar general Ilie Bolojan pentru că am considerat că în calitatea sa de șef de campanie la nivel național nu a performat, a lipsit cu desăvârșire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns și așteptăm. Solicitarea noastră rămâne și în cadrul Biroului Politic Național de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcția de secretar general”, a afirmat vicepreședintele PNL.

El a precizat că nu s-a luat în discuție nicio variantă cu privire la conducerea PNL București după demisia lui Cătălin Predoiu. Întrebat dacă Adriana Săftoiu ar putea fi o variantă pentru conducerea PNL București, el a spus: „Nu suntem noi în măsură să apreciem cine este în măsură sau cine nu este în măsură, cine urmează sau cine nu urmează”. La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu președinții de organizații din București și cu candidații la alegerile locale.

Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Național, reuniunea care va avea loc la Palatul Parlamentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS