10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

Craiova: Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

În cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri craioveni au organizat pe străzile din municipiul nostru, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză instituit pe anumite sectoare de drum.
În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat și aplicat 72 de sancţiuni contravenționale în valoare de peste 8 000 lei. Dintre acestea, 37 amenzi au fost aplicate unor conducători auto care au circulat cu viteză excesivă. De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.
Astfel că, în cadrul acțiunii, polițiștii l-au depistat pe M. Costinel, în vârstă de 32 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism pe Calea Severinului cu viteza de 108 km/h. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1125 lei şi i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS