5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate1 Iunie cu poveşti, poftă de joacă şi desene la Teatrul Colibri Craiova

1 Iunie cu poveşti, poftă de joacă şi desene la Teatrul Colibri Craiova

Regatul copilăriei se deschide miercuri, 1 Iunie 2016, la Teatrul Colibri, la ora 10.30, cu ”Poveste despre Hansel și Gretel”, un spectacol după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.
„Este un spectacol în care căutăm tot timpul să îi surprindem pe cei mari și mici, care încearcă să nu plictisească pe nimeni. Un spectacol, până la urmă, nebun cu faze de delir“, a spus Mugur Prisăcaru. Preţul unui bilet este de 5 lei.
De asemenea, spectacolul ”Poveste despre Hansel și Gretel” va fi prezentat în această săptămână şi publicului braşovean, în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii “ARLECHINO 66 – Caravana Poveştilor”, organizat de Teatrul pentru copii Arlechino Braşov, în perioada 31 mai – 5 iunie. Reprezentaţia Teatrului Colibri Craiova, Poveste despre Hansel şi Gretel, este programată vineri, 3 iunie 2016, de la ora 10.00, în sala Arlechino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS