15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFacebook și Google, investigate de fiscul românesc

Facebook și Google, investigate de fiscul românesc

Gigantii online Facebook si Google, investigati de Fiscul romanesc, pe motiv ca platesc taxe in afara tarii, anunta seful ANAF

 

Facebook, Google si alte companii din industria online, care nu sunt inregistrate in Romania, sunt investigate de Fisc. Declaratia a fost facuta de presedintele ANAF, Dragos Doros, intr-o emisiune la Digi24, scrie Hotnews.

Seful Fiscului a declarat in cadrul emisiunii „In fata ta”, ce va fi difuzata duminica de Digi24, ca se incearca identificarea veniturilor realizate de mai multe companii IT, dar care nu se reflecta in declaratii de impozite la noi, pentru a putea fi taxate corespunzator.

„Platesc ceva taxe, dar ele se afla in acelasi pool de analiza in felul in care platesc taxe si ar trebui sa plateasca taxe. O sa vedem in urma analizei daca ar trebui sau nu sa plateasca mai multe taxe, dar scopul pentru care facem aceasta analiza este evident ca da, credem ca da”, a declarat Dragos Doros.

„Trebuie sa identificam sursele de venit si daca acele surse de venit pe care le realizeaza nu doar aceste doua companii, e vorba de industria online, aici avem discutii mai complicate si mai complexe, e vorba si de site-urile de vanzari online s.a.m.d., toate astea se afla in vizorul nostru”, a dat asigurari seful Fiscului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS