13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Neatenția face victime

Dolj: Neatenția face victime

În data de 02.05.2016, ora 14.45, M. Argeșean, în vârstă de 23 de ani, din comuna Cârna, județul Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 561 – comuna Cerăt, Dolj, l-a accidentat mortal pe N. Cristian, în vârstă de 29 de ani, din localitate, care a pătruns pe drumul public pe o bicicletă, fără să se asigure. Polițiștii doljeni ajunși la fața locului au efectuat primele cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal și se continuă investigațiile pentru ucidere din culpă.

În aceeași zi, în jurul orei 15.30, P. Eugen, în vârstă de 30 de ani, din comuna Calopăr, Dolj în timp ce conducea un autoturism, în comuna Carpen, pe fondul vitezei a părăsit partea carosabilă şi a lovit un gard.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferului şi rănirea uşoară Adelinei P., în vârstă de 27 de ani și a trei copii minori cu vârste între 3 și 6 ani, pasageri în autoturism.
Polițiștii ajunși la fața locului au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, astfel rezultând o concentraţie de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat , fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS