16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMFP deschide o nouă sesiune de 250 milioane lei pentru spijinirea investițiilor privind dezvoltarea regională

MFP deschide o nouă sesiune de 250 milioane lei pentru spijinirea investițiilor privind dezvoltarea regională

Ministerul Finanțelor Publice (MFP) va deschide o nouă sesiune de înregistrare a cererilor pentru finanțare privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru spijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea locurilor de muncă, se arată într-un anunț publicat pe site-ul instituției. Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr.332/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea investițiilor și crearea de noi locuri de muncă, acordându-se sume sub formă de granturi, de la bugetul de stat, pentru cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale, scrie Agerpres.

”Cererile de acord pentru finanțare, însoțite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire sau se depun personal la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice. (…). Înregistrarea cererilor se realizează exclusiv în perioada 30 mai — 10 iunie 2016. Cererile de acord pentru finanțare înregistrate în afara perioadei 30.05 — 10.06.2016 se restituie întreprinderilor și nu sunt luate în considerare în procesul de analiză”, menționează MFP.

Analiza Cererilor de acord pentru finanțare începe numai după încheierea sesiunii de înregistrare, fără a avea importanță ordinea înregistrării la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS