11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția Română a prelungit termenul pentru completarea dosarului de candidat cu fișa medicală

Poliția Română a prelungit termenul pentru completarea dosarului de candidat cu fișa medicală

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, candidații înscriși pentru ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip până la data de 22 aprilie 2016 inclusiv.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, s-a încheiat pe data de 15 aprilie 2016. Testarea psihologică a candidaților va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, motiv pentru care candidații sunt rugați să verifice zilnic pagina de internet www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidații sunt rugați să verifice avizierele unităților care au efectuat recrutarea, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pe zile și ore, precum și locurile unde se va desfășura testarea psihologică.

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj a anunțat, pe 8 aprilie, finalizarea înscrierilor la concursul pentru ocuparea din sursă externă a unui număr de 15 locuri vacante de polițiști. Potrivit IPJ Dolj, la terminarea perioadei de înscriere, nu mai puțin de 846 de persoane se înscriseseră pentru cele 15 locuri de agent de poliţie, rezultând o concurenţă medie de 56 de candidaţi pe un loc. Cel mai râvnit este locul de ajutor de şef de post din comuna doljeană Argetoaia, pentru care s-au înscris 75 de candidaţi. Alți 70 de candidați vor să ajungă ajutor de șef de post în comuna Teslui, iar pentru locul scos la concurs la Postul de Poliție Cernăteşti s-au înscris 64 de concurenţi.

Cei mai puţini candidați au fost pentru posturile scoase la concurs în localitățile Gighera și Sadova, unde s-au înscris 43, respectiv 45.
Toate cele 15 posturi vacante sunt în specialitatea ordine publică, fiind căutați polițiști pentru localitățile Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Apele Vii, Daneți, Gângiova, Gighera, Valea Stanciului, Argetoaia, Cernătești, Ostroveni și Sadova.
La nivel național, au fost scoase la concurs 1.853 de posturi, care urmează să fie ocupate din sursă externă.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS