6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFranţa: Perturbări ale traficului aerian şi feroviar

Franţa: Perturbări ale traficului aerian şi feroviar

Traficul aerian şi feroviar urmează să fie perturbat joi, 31 martie 2016, pe teritoriul Republicii Franceze, urmare grevei anunţate de principalele două sindicate ale regiei autonome a transporturilor pariziene (RATP), pe liniile A şi B ale Reţelei Expres Regionale (RER) va circula, în medie, un tren din două.

De asemenea, Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) a solicitat companiilor aeriene sa reducă programul de zbor cu 20 % la aeroportul Orly şi cu o treime pe aeroportul din Marsilia, din cauza îndemnului la greva emis de trei sindicate ale Air France. Se preconizează perturbaţii ale traficului aerian pe tot teritoriul francez.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS