22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii craioveni au împărţit "Zâmbete la Plic" cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii

Elevii craioveni au împărţit „Zâmbete la Plic” cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii

Asociaţia DeVision in parteneriat cu Şcoala Gimnazială Mihai Viteazul din Craiova a lansat a treia ediţie a proiectului “Zâmbete la plic” al cărui scop este să aducă un zâmbet pe feţele românilor.

Astfel, în perioada 18-20 martie,  cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii, elevii şi cadrele didactice ale celor două şcoli au împărţit mesaje optimiste în comunitate.
 
Dacă în anii trecuți, voluntarii Asociaţiei au împărţit plicuri cu mesaje frumoase în diferite zone din capitală (Parcul Cişmigiu, Gara de Nord, zona centrală a oraşului) sau au pus mesaje în filialele Bibliotecii Metropolitane, anul acesta s-au alăturat proiectului și 17 școli din Bucuresti,Sibiu, Buzău, Craiova, Mizil, Reșița, Târgoviște, Pucioasa, Pascani, Iasi,Bacau, Videle, Moldova Veche, Pascani, Lerești (Argeș). Astfel, peste 2000 de elevi și 70 cadre didactice au scris aproximativ 10.000 de mesaje pe care l-au împărțit astăzi în orașele lor, pentru a le aduce un zâmbet pe chip tuturor celor care vor primi aceste gânduri bune sub forma unor “zâmbete la plic”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS