14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Tren Charter" - un pachet turistic "altfel"

„Tren Charter” – un pachet turistic „altfel”

La Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, la care CFR Călători participă zilele acestea, este promovat și Trenul Charter, serviciul special prin care un tren poate fi „închiriat” de clienți persoane fizice sau juridice: firme, case de producţie, agenţii de turism, organizatori de evenimente, Tour – operatori etc.

Trenul Charter este un un tren personalizat cu rute, ore de circulaţie, grad de confort, tipuri de vagoane (salon, bar bistro, restaurant, cușetă, vagon de dormit și altele), la alegerea beneficiarului.

Desfăşurarea unor evenimente într-un tren în mișcare poate conferi originalitate şi succes multor tipuri de acţiuni: conferinţe de presă, filmări, team building-uri, lansare de produs, petreceri private, revelioane sau poate reprezenta, pur şi simplu, un pachet turistic „altfel”.

Fiecare solicitare de Tren Charter este unică, iar preţul este determinat de opţiunile alese de către cilent. De exemplu, pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucureşti Nord- Braşov şi retur (în aceeaşi zi), având în compunere două vagoane clasa 1 (salon) şi un vagon restaurant, tariful de transport porneşte de la 25 Euro/trenkm.

Detalii despre modalitatea de achiziţionare a serviciului Tren Charter sunt disponibile la adresele http://www.cfrcalatori.ro/53 si http://www.cfrcalatori.ro/396. Cei interesaţi pot contacta Serviciul Marketing la telefon: 021/3190338 sau pe e-mail: [email protected].

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS