17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Berbecii vor avea chef de joacă: vor dori să iasă mai mult să se distreze, vor fi glumeţi, veseli, entuziaşti, vor dori să aducă ceva nou în relaţia de cuplu şi toate acestea nu pot decât să le facă bine. Dacă vor da frâu acestor impulsuri ludice, se vor simţi bine şi îi vor încânta şi pe cei din jur. Noutatea e întotdeauna binevenită în relaţiile amoroase şi acţiunile lor ar putea elimina monotonia din cuplu.

Taur
Taurii se apucă acum de bătălii pe termen lung: o reorientare profesională, învăţarea unei limbi străine, începerea unor economii importante sau a unui tratament medical. Sau, dacă nu se apucă, ar fi bine s-o facă, pentru că perioada este favorabilă muncii şi studiului. Ceea ce vor începe acum, va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va întâmpla peste mai multe luni sau chiar un an. Nu consideră această muncă sistematică o corvoadă.
Gemeni
Săptămâna Gemenilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Aceasta poate avea legătură şi cu serviciul, însă mai puţin: în principal, vor participa la evenimente de genul petrecerilor, nunţilor, botezurilor, evenimente în care se va sărbători ceva. Ei vor străluci la aceste ocazii şi vor începe legături sociale cu persoane noi.

Rac
Activităţile intelectuale sunt favorizate de perioada astrologică prin care trec Racii. Ei vor citi, vor urmări filme, ştiri, vor lucra la diverse proiecte, vor petrece mai mult timp în faţa foii de hârtie sau a monitorului. Tot ce vor învăţa acum vor reţine corect şi pe termen lung (aviz celor care se pregătesc pentru licenţe, masterate, doctorate etc). Chiar şi cei care nu prestează la serviciu activităţi intelectuale vor fi mai curioşi şi mai interesaţi de ce se întâmplă în jurul lor.

Leu
Foarte multe de făcut şi puţin timp. Leii sunt ocupaţi până peste cap în această săptămână: demarează proiecte importante, poartă discuţii decisive, aleargă de colo până colo şi intră în contact cu multe persoane. Acţiunea e cuvântul-cheie al acestei săptămâni. Nu vor avea prea mult timp să respire, deoarece până şi în orele libere se vor gândi doar la ceea ce au de făcut a doua zi.

Fecioară
Nimic nu deranjează mai tare o Fecioară decât lipsa armoniei, în toate aspectele ei. Vor fi puse pe schimbare, nu a lor, ci a celor din jur: vor critica, vor da sfaturi, vor fi tentate chiar să treacă la acţiune, fără să-şi dea seama că aceste intervenţii nesolicitate le pot atrage antipatii. Ele riscă să spună cuvinte sau să facă gesturi jignitoare pentru cei vizaţi, să critice hainele, limbajul, comportamentul sau stilul de viaţă al celor din jur.

Balanţă
Deşi sunt, în general, foarte preocupate de aspectul lor, Balanţele vor avea grijă mai mult ca niciodată de cum arată, de cum se îmbracă, de cum se prezintă locuinţa lor. Motivul major care poate sta în spatele acestei cosmetizări minuţioase a existenţei lor poate fi dependența de frumos, aşa că aceste schimbări pe care le fac ar putea aduce soluţii la problemele lor.

Scorpion
Scorpionii se simt puţin plictisiţi, au nevoie de provocare şi acţiune. Chiar şi cei care duc o viaţă mai activă decât media vor simţi că au nevoie de ceva nou. Ar fi recomandat, deoarece această săptămână nu este favorabilă demarărilor de planuri şi proiecte, să nu ia nici o decizie majoră şi să-şi astâmpere setea de noutăţi cu lucruri care nu îi vor influenţa în plan concret: să iasă mai mult, să vadă filme, să citească.

Săgetător
Săgetătorii se bucură în prezent de un val de energie care îi determină să ia decizii importante şi să-şi facă planuri măreţe. Aceste planuri sunt legate de stilul lor de viaţă şi chiar de cum se definesc ei înşişi ca persoane. Doresc să-şi corecteze erorile, să devină mai buni, mai puţin egoişti, mai cumpătaţi, să reia legături cu prieteni vechi, să devină mai eficienţi la serviciu şi să nu mai piardă timpul cu distracţii şi aventuri.

Capricorn
Geloșii Capricorni vor găsi motive să-şi manifeste acest defect. Nu înseamnă că, dacă le vor găsi ei, aceste motive vor fi fundamentate temeinic. Ei le caută şi până şi în cel mai mărunt lucru le poate trezi bănuieli: o privire a partenerului, un gest, un ton mai cald la telefon, faptul că se îmbracă mai elegant ca de obicei. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel parteneru.

Vărsător
Vărsătorii sunt stăpâniţi de imbolduri romantice, nu neapărat îndreptate către partenerul oficial. Vor simţi nevoia să-şi confirme faptul să încă mai sunt atrăgători şi vor încerca să flirteze pe unde pot: pe net, în autobuz, la locul de muncă, la supermarket, în locurile unde nu s-ar fi gândit până acum să facă aşa ceva. Atenţie, aceste mici indiscreţii nu vor duce, în general, la infidelitate.

Peşti
Peştii trec printr-o perioadă de melancolie şi singurătate. Chiar dacă sunt înconjuraţi de prieteni, chiar dacă ştiu că sunt iubiţi şi susţinuţi, trec acum printr-o perioadă mai proastă din punct de vedere psihic. Aceste stări ale lor îi vor contraria puternic pe cei din jur şi li se vor cere explicaţii în mod insistent. Perioada este favorabilă activităţilor legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziţionări de locuinţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS